[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[bluetooth-dev] no rf_conn



Hi all.
I'm trying to connect two Ericsson starter-kits (module ROK 101 007),
running Red Hat 6.2 (kernel 2.2.14).
They find each other when doing inquiry search but when i do "rf_conn" I
get the following error:

######## Client side ##########
Feb 20 16:27:54 localhost kernel: BT (driver) bt_ioctl: BTCONNECT
Feb 20 16:27:54 localhost kernel: BT (driver) bt_connect : Connecting
srv ch 1 on line 0
Feb 20 16:27:54 localhost kernel: we don't have l2cap ch yet for this
rfcomm ch
Feb 20 16:27:54 localhost kernel:
Feb 20 16:27:54 localhost kernel: bd (6)
Feb 20 16:27:54 localhost kernel:    0x33 0x33 0x33 0x22 0x22 0x22
Feb 20 16:27:54 localhost kernel: sleep on line 0
Feb 20 16:27:54 localhost kernel: BT SYS: ERROR :process_event,
COMMAND_STATUS: Invalid HCI Command Parameters
############################

##### Server side ############
Feb 21 15:26:29 empa btd: Opening dev /dev/ttyBT0
Feb 21 15:26:29 empa kernel: BT (driver) bt_open on line 0
Feb 21 15:26:29 empa kernel: BT SYS: Registering tty on line 0
Feb 21 15:26:29 empa kernel: BT (driver) bt_ioctl: forwarding ioctl
0x540b to serial driver
Feb 21 15:26:29 empa kernel: BT (driver) bt_flush_buffer Feb 21 15:26:49
empa kernel: waiting on line 0
###########################

Would appreciate some help with this.
Regards       Emil

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe bluetooth-dev" in
the body of a message to majordomo@xxxxxxx.com