[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Fw: RE [bluetooth-dev] re RFComm connection problem under 802.11



Title: RE: [bluetooth-dev] re: RFComm connection problem under 802.11
Hi...
The problem occurs both the new version or old version.
And the log message is the following ..
 
MENU
------------------------
  INQ <MAX NUMBER OF RESPONSES> (INQUIRY SCAN)
  RF_CONN <XX:XX:XX:XX:XX:XX> <SRV CH> <LINE>
  RF_SEND <NBR BYTES> <NBR REPEATS> <LINE>
  RF_DISC <LINE>
  RF_WAIT <LINE>
  ME <1/0>
  SETBD <XX:XX:XX:XX:XX:XX>
  READBD
  RESET
  ROLE_SWITCH <XX:XX:XX:XX:XX:XX> <ROLE> (0=MASTER, 1=SLAVE)
  PPP
  QUIT
>
lp_connect_cfm (pos), wake up flag not set
BT SYS: process_event: ACL link is up
BT SYS: ERROR :process_return_param: WRITE_LINK_POLICY_SETTINGS: Unknown HCI Command
BT SYS: rfcomm_config_ind: Local l2cap mtu set to 672
 
l2cap options:  (0):
BT SYS: l2cap channel (65,64) [RFCOMM] connected
BT SYS: rfcomm_config_cfm: l2cap is now open
wq_timeout
Connect failed [ Unknowed Reason]
 
Note:This is on the server side.
And the client side is added the blue line.
 
 
 
----- Original Message -----
From: Sean
To: ???
Sent: Monday, November 26, 2001 1:18 PM
Subject: RE [bluetooth-dev] re RFComm connection problem under 802.11

 

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date

Fw: RE [bluetooth-dev] re RFComm connection problem under 802.11


  • To: Bluetooth-dev <bluetooth-dev@xxxxxxx.com>
  • Subject: RE: [bluetooth-dev] re: RFComm connection problem under 802.11
  • From: Bluetooth-dev <bluetooth-dev@xxxxxxx.com>
  • Date: Sun, 25 Nov 2001 15:50:10 +0100
  • Sender: owner-bluetooth-dev@xxxxxxx.com
    When did the problem occur (after a new version of the stack or?). Please send some more information (logs etc.) to be able to help you. Best Regards Anders Johansson > -----Original Message----- > From: Sami Kibria [mailto:skibria@xxxxxxx.ca] > Sent: Friday, November 23, 2001 6:58 PM > To: sean@xxxxxxx.tw > Cc: bluetooth-dev > Subject: [bluetooth-dev] re: RFComm connection problem under 802.11 > > > hi sean...i have been using the bluetooth driver as well, open, send > data, and closing connections...but now i can't either... > > the funny thing is that we have always has the 802.11a environment in > our office and it used to work fine but no it doesn't...why??? > > i have no idea... > > i am stuck just like you...and i could use some help as well! > > :) > > -- > -------------------------------------------------------------------- > Sami Kibria > Researcher > TRLabs -> Winnipeg, Manitoba, CANADA > email: skibria@xxxxxxx.ca > > __ _ > / / (_)__ __ ____ __ > / /__/ / _ \/ // /\ \/ / . . . t h e c h o i c e o f a > /____/_/_//_/\_,_/ /_/\_\ G N U g e n e r a t i o n > > -------------------------------------------------------------------- > > - > To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe > bluetooth-dev" in > the body of a message to majordomo@xxxxxxx.com > - To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe bluetooth-dev" in the body of a message to majordomo@xxxxxxx.com