[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Problem building dev_etrax R2.0.0



My _guess_ is that you didn't download and un-tar'ed glibc and linux-headers
before running
the install script? Check the README for details.
The binary RPM might work for you so you don't have to go through another
3.5 h wait:-)
/Johan


----- Original Message -----
From: <fmoli@xxxxxxx.it>
To: <dev-etrax@xxxxxxx.com>
Sent: Thursday, June 28, 2001 7:16 PM
Subject: Problem building dev_etrax R2.0.0


> I downloaded and installed cris-dist-1.13.tar.gz. It took a lot of time on
my pIII 600, 256 Megs (3,5 hours! with renice at 10).
> I answered yes to all questions, so it whiped out old directories, and
biuld all from scratch.
> But it went OK, and the tests too.
>
> I put /usr/local/cris in may PATH, as suggested by the script
>
>
> Then I downloaded and unpacked dev_board R2.0.0, and linux 2.4.5.
>
> When I run ./install, the script sais that gcc-cris is too old, and I have
tu use at least tools version 1.13 (!)
>
> /usr/local/cris/gcc-cris -dumpversion reports 2.96, the same version
reported when I run install-cris-tools
>
> It seems related with the test with -print-file-name=ld.so.1
> In fact I have in the cris 2.96 libs a file called ld .... but it is a
script test. No trace of ld.so.1
>
> I tried to remove the test.... and it builds tools and the kernel!
>
> Where's the bug?
>
> --------------------------------------------------------------------
> Mail2Web - Check your email from the web at
> http://www.mail2web.com/ .
>