[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Flash problem




Something like this?

[johannes@xxxxxxx./etrax100boot --memdump 80000000 80200000
Using internal boot loader: INTERNAL - As DBG0 (default).
Starting boot...
Booting device with random id 0000ede1.
Done.
[johannes@localhost tools]$

But where do I get the image?
The board does not work with ./ktest but the same image works fine on
another board.

Regards,
Johannes Karlsson

----- Original Message -----
From: "Jonas Holmberg" <jonas.holmberg@xxxxxxx.com>
To: "Johannes Karlsson" <da97jkn@xxxxxxx.se>
Cc: <dev-etrax@xxxxxxx.com>
Sent: Wednesday, February 20, 2002 9:23 AM
Subject: Re: Flash problem


> On Tue, 2002-02-19 at 15:16, Johannes Karlsson wrote:
> > Hi
> >
> > I have a problem with a Developer board. After flashing the board the
yellow
> > led was flashing very fast and it did not boot (probably wrong
checksum?).
>
> Yes, the rescue code does not like the checksum.
>
> > If I flash the same image to another board it works fine. Then I tried
to do
> > a ./flashitall, the board still does not boot, but the led does not
flash
> > anymore (corrupted rescue image?).
> >
> > Can it be a hardware problem with the board, maybe something wrong with
the
> > flash?
> >
>
> Try flashing again and compare the image (fimage) with what's actually
> in the flash. You can dump the flash using etrax100boot (use the
> --memdump option and add start and end addresses). The flash starts at
> address 0x80000000.
>
> > Is the board suposed to boot after a ./flashitall ?
>
> Yes.
>
> Best regards
> /Jonas