[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: cannot flash devboard



hi, 
I had taken care to do that - the first time I flashed the box, i used 
flashit. The second time, i used ftp, and it just stopped after
completing about 10 or 20%. after that, whenever I power the box on, 
the status led keeps glowing....

thanks,
akshay


On Fri, 22 Nov 2002, [iso-8859-1] Magnus Mårtensson wrote:

> Hi.
> I order to flash upgrade using ftp, you need to make sure the new image has the
> same partition table as the one running on the board. You can always upgrade or flash from scratch 
> using ./flashit and ./flashitall however. What happens when you try to flash this
> specific board?
> 
> Regards
> /Magnus
> 
> -----Original Message-----
> From: Akshay Adhikari [mailto:akshay@xxxxxxx.com]
> Sent: den 22 november 2002 14:11
> To: dev-etrax@xxxxxxx.com
> Subject: cannot flash devboard
> 
> 
> i had increased the size of the flash2 partition to 0x150000 from the
> default of 0x050000 in ptablespec, and flashed several developer boards
> using flashit. however, i flashed one box via ftp, and it never finished
> flashing. so i tried to use flashit/flashitall again, but it doesnt work.
> so now I have a box i just cannot flash. 
> 
> two questions:
> -is there any other way i can flash the box at all?
> -there were a few mails about ftp flash problems on the list, and it seems
> that ftp flashing is a little flaky, in that if you use wrong options it
> doesnt flash properly. so what is the correct way to ftp flash boxes?
> do you have to use passive/non passive mode? 
> 
> 
> TIA,
> akshay
> 
>