[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: [bluetooth-dev] ktest problem...! (uploading new image)



Hmm, you may need to rebuild the tools too.
Do a make clean, and rebuild as usual.

//Peter

> -----Original Message-----
> From: ram kumar [mailto:axis2list@xxxxxxx.com] 
> Sent: 23 October 2003 18:16
> To: Peter Kjellerstedt
> Cc: Bluetooth-dev; dev-etrax
> Subject: RE: [bluetooth-dev] ktest problem...! (uploading new image)
> 
> Sir,
>      I tried this and though better thab before,I got
> he following error.What could be the reason.
> 
> root@picolibre devboard_bt]# echo $LANG
> C
> [root@xxxxxxx./ktest
> * size is 2736128 0x0029c000
> Using internal boot loader: DBG0 - Debug on ser0.
> Bootloader corrupt. Should contain nops but dont.
> d3f3800
> [root@xxxxxxx./ktest
> * size is 2736128 0x0029c000
> Using internal boot loader: DBG0 - Debug on ser0.
> Bootloader corrupt. Should contain nops but dont.
> d3f3800
> [root@picolibre devboard_bt]#
> 
> 
> --- Peter Kjellerstedt <peter.kjellerstedt@xxxxxxx.com>
> wrote:
> > This question has been answered a number of times on
> > the
> > dev-etrax mailing list (which is the correct one to
> > use
> > for this kind of questions).
> > 
> > The problem is that Redhat 8 and later use UTF-8 by
> > default, which the tools you use do not support. The
> > 
> > solution is to set the environment variable LANG to
> > C 
> > like this:
> > export LANG=C
> > and after that you should be able to run ktest.
> > 
> > //Peter
> > 
> > > -----Original Message-----
> > > From: ram kumar [mailto:axis2list@xxxxxxx.com] 
> > > Sent: 23 October 2003 15:40
> > > To: Bluetooth-dev
> > > Subject: [bluetooth-dev] ktest problem...!
> > (uploading new image)
> > > 
> > > Sir,
> > >     Iam working on Axis bluetooth dev board.I
> > added my
> > > application to apps directory and edited the
> > makespec 
> > > file and did 
> > > make install
> > > make images.
> > >    Now as told in the docs I tried to reset with
> > boot
> > > pressed,but I dont see any change in LEDs(always
> > > green)
> > >    I did ktest in axis/devboard_bt/ and it gave
> > > following error
> > > #./ktest
> > > ............
> > >   Malformed UTF-8 character (unexpected
> > continuation
> > > byte 0x8a, with no preceding start byte) in match
> > > position at
> > >
> > /home/dangeti/Axis/axis/devboard_bt/tools/boot_linux
> > > line 299, <FILE> line 7855.
> > > Malformed UTF-8 character (unexpected continuation
> > > byte 0x86, with no preceding start byte) in match
> > > position at
> > >
> > /home/dangeti/Axis/axis/devboard_bt/tools/boot_linux
> > > line 299, <FILE> line 7855.
> > > Argument "c00d3b8c" isn't numeric in numeric le
> > (<=)
> > > at
> > >
> > /home/dangeti/Axis/axis/devboard_bt/tools/boot_linux
> > > line 306, <FILE> line 7855.
> > > Argument "8800000b" isn't numeric in int at
> > >
> > /home/dangeti/Axis/axis/devboard_bt/tools/boot_linux
> > > line 307, <FILE> line 7855.
> > > * size is 2736128 0x0029c000
> > > <<< Fopen failed on 'DBGc', mode 'r'
> > > Cannot open bootloader 'DBGc'. No such file or
> > > directory.
> > >       Please help me in uploading the image
> > > properly...
> > > thank you.   
> 
> 
> __________________________________
> Do you Yahoo!?
> The New Yahoo! Shopping - with improved product search
> http://shopping.yahoo.com
>