[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Something wrong with DMA descriptor contents Panic



Hi

The archives mention this error, i.e Something wrong with DMA descriptor
contents Panic, but it does not mention a solution.

Any recommendations?
Thanks
Cedric
----- Original Message -----
From: <cedric.stevens@xxxxxxx.za>
To: "Orjan Friberg" <orjan.friberg@xxxxxxx.com>
Cc: "Henrik Eriksson" <henrik.eriksson@xxxxxxx.com>
Sent: Monday, May 24, 2004 5:22 PM
Subject: Re: MMU Bus fault


> Hi
>
> The HUB PANIC can be described with the following debug messages
>
> USB_EP_Desc at 0xc01cd6cc
>   command : 0x1f13
>      ep_id   : 31
>      enable  : 1
>      intr    : 0
>      eof     : 1
>      eol     : 1
>   hw_len  : 0x0000 (0)
>   next    : 0x401ccedc
>   sub     : 0x401cd6dc
>
>
>    USB_SB_Desc at 0xc01cd6dc
>      command : 0x0043
>         rem     : 0
>         full    : 1
>         tt      : 0 (zout)
>         intr    : 0
>         eot     : 1
>         eol     : 1
>      sw_len  : 0x0001 (1)
>      next    : 0x00000000
>      buf     : 0x401cd6ec
>
> Kernel panic: Something wrong with DMA descriptor contents. Too much
traffic
> inserted?
> In interrupt handler - not syncing
>
> No Oops code here.
>
> Regards
> Cedric
>
> ----- Original Message -----
> From: <cedric.stevens@xxxxxxx.za>
> To: "Orjan Friberg" <orjan.friberg@xxxxxxx.com>
> Cc: "Henrik Eriksson" <henrik.eriksson@xxxxxxx.com>
> Sent: Monday, May 24, 2004 10:01 AM
> Subject: Re: MMU Bus fault
>
>
> > Hi Orjan
> >
> > The CONFIG_ETRAX_DEF_R_BUS_CONFIG did change the behaviour of the
system.
> >
> > We are still testing, but prelimanary investigation shows that a single
> usb
> > serial port is stable if we flashitall.
> >
> > However, if we connect a second USB Hub (chain the hub from the onboard
> hub)
> > we are experiencing a system PANIC (this may be a new problem).
> >
> > Regards
> > Cedric
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Orjan Friberg" <orjan.friberg@xxxxxxx.com>
> > To: <cedric.stevens@xxxxxxx.za>
> > Cc: <dev-etrax@xxxxxxx.com>
> > Sent: Friday, May 21, 2004 5:43 PM
> > Subject: Re: MMU Bus fault
> >
> >
> > > cedric.stevens@xxxxxxx.za wrote:
> > > > Hi
> > > >
> > > > Could you please explain the current bug in the driver in detail.
For
> a
> > > > single port, the system is now stable, but I am unable to add a
second
> > USB
> > > > Hub. (System PANIC). Is this in line with your bug description?
> > >
> > > I'm sorry, but I don't know what the problem is.  Like I said, I've
run
> > > devices on both ports previously without problems, and I've never seen
> > > the situation you're describing.  (Disabling port 1 was not suggested
as
> > > a solution, only as a way to narrow down the number of possibilities
for
> > > what was happening.)
> > >
> > > That said, does the ksymoops output look any different now (after the
> > > CONFIG_ETRAX_DEF_R_BUS_CONFIG) change?  Are they consistent between
> > > runs, or do they appear to be random?
> > >
> > > --
> > > Orjan Friberg
> > > Axis Communications
> > >
> > >
> >
> >
> >
> >
>
>
>