[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: Flash-Problem / No startup



>Here is the debugging-out from the serial-port:
>SET_REGISTER
>0xB0000038
>0x00001EF3
>PACKET_INFO
>0xC0004000
>0x00200018
>Checksum of file is 0x00000000

This is not normal. There should more SET_REGISTERs. Did you cut them?
A failure when jumping to 0x00000000 normally indicates a RAM 
configuration error. My first shot would be to do a complete remake
to be sure. Or download some other software that you know has worked
before.

/Mikael

-----Original Message-----
From: owner-dev-etrax@xxxxxxx.com">mailto:owner-dev-etrax@xxxxxxx.com] On Behalf Of Markus Wentker
Sent: Tuesday, June 15, 2004 3:20 PM
To: dev-etrax
Subject: Flash-Problem / No startup


Hello!

We have a problem with our DevboardLX.
Just in work it hung up and then didnīt started up again.
The Processor and RAM was very hot this time. Maybe the sun did the best it 
could this time....

We tried to flash it again, but nothing worked...

Here is the debugging-out from the serial-port:
SET_REGISTER
0xB0000038
0x00001EF3
PACKET_INFO
0xC0004000
0x00200018
Checksum of file is 0x00000000
FLASH
0xC0004000
0x00000000
0x00200000
CFI dev 0x80000000
No 1x CFI at 0x84000000
No single x16 at 0x84000000
No interleaved x16 at 0x84000000
0x80000000: Erasing 0x00200000 bytes...done, verifying...OK
0x80000000: Writing 0x00200000 bytes...verified
 JUMP 0x00000000

After this the board doesnīt start. Both LEDs (the yellow and orange one) 
light all the time.

Iīm wondering about the Checksum of 0x0000000.

Is there something broken on the board.

Greetings
Markus