[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: jffs for amd Am29LV160BB



Nicolas Pitre wrote:
> 
> On Wed, 25 Apr 2001, dhammika wrote:
> 
> > something weird happened, i defined the brutus_io_desc as,
> >
> > static struct map_desc brutus_io_desc[] __initdata = {
> >  /* virtual     physical    length      domain     r  w  c  b */
> >   { 0xe8000000, 0x04000000, 0x00400000, DOMAIN_IO, 1, 1, 0, 0 }, /* flash bank 0 */
> 
> Here using 0x04000000 instead of 0x00000000 will simply access the flash
> through a memory alias.
> 
> > when i boot with this image,
> >
> > mtd: Giving out device 0 to Raw memory
> > Registered physmem device from 98304Kb to 131072Kb
> > Mapped from 0xc1816000 to 0xc3816000
> 
> It looks like you enabled CONFIG_MTD_SLRAM.  Please disable that.
> 
> > SA1100 flash: probing for 3 partitions (buswidth = 4)
> > SA1100: Found 2 x16 CFI devices at location 0 in 16 bit mode
> > SA1100: Found 2 x16 CFI devices at location 400000 in 16 bit mode
> >  Amd/Fujitsu Extended Query Table v1.0 at 0x0040
> > number of CFI chips: 2
> > mtd: Giving out device 1 to blob + zImage
> > mtd: Giving out device 2 to ramdisk
> > mtd: Giving out device 3 to root-fs
> > SA1100 flash access initialized
> 
> Now you're in business.  Disabling slram will attribute expected device
> numbers to your partitions.
> 


not yet! sometimes cfi_probe fails to detect flash bank 1. this happens
randomly. 
that is with the _same_ kernel image. i tried it with different flash
modules to make sure my flash module was ok. i always ended up with the
same result. any idea what's causing this??
 
tia 

dhammika

To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe jffs-dev" in
the body of a message to majordomo@xxxxxxx.com